A regisztrációkor megadott személyes adataidat bizalmasan kezeljük. A beküldés előtt kiválaszthatod, anonim módon vagy személyes profiloddal szeretnél megjelenni a Járókelőkutatón. A beküldéseid a nyílt tudomány előmozdítása érdekében nyilvánosak, de bármikor javíthatod vagy kérheted a visszavonásukat. A beküldött adatok rendszerszintű kezeléséről és jogi hátteréről az Adatkezelési Tájékoztató biztosít további tájékoztatást.

 • Küldd el nekünk a megfigyelésedet!

  A megfigyeléseket a főoldalon található Megfigyelés beküldése gomb segítségével küldheted el nekünk. Első lépésként válaszd ki, hogy milyen kategóriába tartozik a megfigyelés, adj neki egy címet és ha szeretnél, akkor leírást is. A következő oldalon fog feljönni egy rövid adatlap, amin a kategóriára vonatkozó konkrét kérdéseket kell bejelölnöd. A térkép segítségével megadhatod a megfigyelés helyét és feltölthetsz egy vagy több fényképet is róla.

  Új

 • Mi ellenőrizzük

  Miután bekülted a megfigyelésed, a projektgazdák ellenőrzik azt. Ezt követően a megfigyelés adataival együtt feldolgozzák, majd a közösségi adattárba rendezik.

  Feldolgozás alatt

 • Feldolgozzuk

  Ha esetleg további információra van szükségünk, mielőtt továbbítjuk a beküldéset, azt is jelezni fogjuk neked.

  Kiegészítésre vár

 • Feldolgozva

  A beküldött megfigyelésed feldolgozásra került, rendeztük a közösségi tudástárba, ami a főoldalon elérhető.

  Feldolgozva

  Vissza az oldal tetejére